Mijn naam is Martijn en ik woon in Alkmaar. Mijn stijl als gitarist is licht klassiek, romantisch en ik speel daarnaast graag bekende popsongs. Gitarist zijn is mijn beroep en ik vind dat het allermooiste wat er is; mensen raken en blij maken met mijn gitaarmuziek.

Mijn vak is heel afwisselend, elke optreden is uniek en speciaal. Zo sta ik het ene weekend te spelen in een prachtige kerk of kasteel, ben ik een ander weekend onderweg naar een groot theater of schouwburg.

Ik houd zowel van het leven in de stad als de natuur en ben geïnteresseerd in wetenschap, kunst en reizen. Sinds 2019 ben ik vader geworden van mijn grote liefde Nora.

Over Martijn Buijnsters, bruiloftgitarist.

Mijn naam is Martijn en ik woon in Alkmaar. Mijn stijl als gitarist is licht klassiek, romantisch en ik speel daarnaast graag bekende popsongs. Gitarist zijn is mijn beroep en ik vind dat het allermooiste wat er is; mensen raken en blij maken met mijn gitaarmuziek.

Mijn vak is heel afwisselend, elke optreden is uniek en speciaal. Zo sta ik het ene weekend te spelen in een prachtige kerk of kasteel, ben ik een ander weekend onderweg naar een groot theater of schouwburg.

Ik houd zowel van het leven in de stad als de natuur en ben geïnteresseerd in wetenschap, kunst en reizen. Sinds 2019 ben ik vader geworden van mijn grote liefde Nora.